Vitajte na blogu o systéme starostlivosti o duševné zdravie!

Milé záujemkyne a milí záujemci o systém starostlivosti o duševné zdravie,

cieľom tohto blogu je sprostredkúvať názory a informácie ohľadom systému starostlivosti o duševné zdravie, ktorého reforma sa dostala aj do programového vyhlásenia vlády, boli na ňu vyčlenené prostriedky z plánu obnovy a je teda väčšia šanca než donedávna, že sa nejaká zmena aj zrealizuje.

Názov stránky je zjednodušený, lebo samozrejme nejde len o reformu psychiatrickej starostlivosti. O tejto časti témy viem sama najviac, vzhľadom na svoje povolanie psychiatričky. S mojimi názormi a postrehmi sa môžete zoznámiť na podstránke Články.

Oficiálne informácie ohľadom reformy môžete nájsť na stránke Slovenskej psychiatrickej spoločnosti www.psychiatry.sk. Tu sú ale niektoré informácie prístupné len pre jej členov.

Keďže mi chýba priestor na  medziodborovú a celospoločenskú diskusiu, snažím sa ho vytvoriť.  Preto je súčasťou blogu aj podstránka Príspevky, kde môžete nájsť aj články iných autorov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.